STIRI

Red Friday & New Events

Salutare,

Pentru ca la altii, Black Friday dureaza si mai mult de o luna iar vinurile noastre in sezonu

Cititi mai mult ...

Bistro Toulouse, partener nou

Salutare,

Dupa terasa Gradina de vara Boema, am deschis o colaborare cu Bistro Toulouse din Piata Unirii

Cititi mai mult ...
1 2 3 4 5

vinuri noi in stoc

banner vindevie natural wine

ciocolata vin pachete cadou

new baby wine vindevie

 

asocieri culinare vindevie

parteneriat

 

 

 

 

recomandari choco wine vindevie

VINURI EXCLUSIVE - GUSTURI EXCLUSIVE - SERVICII EXCLUSIVE

degustari de vin de la vindevie.ro evenimente corporate

Comanda aici vinuri online

 

 

Ce fel de evenimente putem organiza impreuna?

Vinul este un produs care ne face sa ne gandim la origini. Inca de cand ne cunoastem am fost preocupati de gusturi  simple, mancare facuta incet si cu pasiune ...toate cu un gust veritabil, coerent si complet.

Inainte de orice, proiectul vin-de-vie.ro online inseamna  REDESCOPERIRE si  INVATARE prin interactionarea cu vinuri pur si simplu altfel facute: incet, artisanale, autentice, mai mult decat organice sau bio. Am decis sa incercam sa intalnim cat mai multi oameni prin evenimente , pentru ca asa au sansa tot mai multi oameni sa ne cunoasca, sa compare si sa deguste vinurile noastre ceea ce reprezinta si unul din obiectivele noastre. Aveti mai jos tipuri de evenimente pe care le putem organiza impreuna:

1.   Degustari de vin corporate

  • Teambuilding,  sedințe de management sau vânzări, programe incentive pentru clienti, wine tasting in your office, aniversari sau petreceri, etc
  • Evenimente:  asigurăm sommelieri/degustatori ca asistenta si prezentare, logistică la degustări sau invitati speciali: sommelieri, master of wine, bucatari renumiti, artisti sau oameni de afaceri pasionati de vinuri, viticultori, etc.
  • Alegem impreuna vinurile dupa:  tari, regiuni, tipuri de struguriu sau experiente gustative dorite.
  • Ne adaptam la nivelul cunostintelor: amatori, pasionati sau profesionisti,
  • Gustul veritabil al vinurilor naturale selectate de vin-de-vie.ro vor încânta și bulversa papilele participanților, va asiguram ca vor da valoare aproape oricarui evenimente pe care il organizati

2.   Degustari private - "Sommelier la tine acasa"

  • Puten organiza oriunde in Romania, o degustare privata de vinuri in diverse forme, indiferent de numarul participantilor. Am organizat degustari de vinuri pentru evenimente intre 2 – 200 participanti.
  • Oricand in cazul unor aniversari, petreceri, nunti - un stand cu vinurile noastre atent selectionate in degustare,  pregatit si asortat cu branzeturi de calitate, vor asigura o surpriza gustativa placuta pentru invitatii dv.

3.   Informare prin prezentari si seminarii Educavin  

  • Putem realiza prezentari si seminarii dedicate pe urmatoarele teme: VINURI ALBE, VINURI ROSII, SAMPANII, VINIFICATIE, CERTIFICARI ORGANICE, VINURI "MORE THAN ORGANICS"/ NATURALE/ BIODINAMICE etc.

Urmariti galeria foto si contul nostru de Facebook privind evenimentele realizate pana acum si cele planificate. Totusi, nu facem pentru toate evenimentele fotografii sau nu postam toate fotografiile pentru clientii ce ne solicita intimitatea evenimentelor.

Nu ezitati sa ne contactati  pentru a discuta despre evenimentul dv. – va vom da idei noi despre ce eveniment putem realiza impreuna.

contact@vin-de-vie.ro,  Telefoane: 0734.875.564, 0744.240.006

 

Echipa VindeVie Srl