STIRI

Red Friday & New Events

Salutare,

Pentru ca la altii, Black Friday dureaza si mai mult de o luna iar vinurile noastre in sezonu

Cititi mai mult ...

Bistro Toulouse, partener nou

Salutare,

Dupa terasa Gradina de vara Boema, am deschis o colaborare cu Bistro Toulouse din Piata Unirii

Cititi mai mult ...
1 2 3 4 5

vinuri noi in stoc

banner vindevie natural wine

ciocolata vin pachete cadou

new baby wine vindevie

 

asocieri culinare vindevie

parteneriat

 

 

 

 

recomandari choco wine vindevie

SERVICIILE OFERITE DE VIN-DE-VIE.RO SI ANGAJAMENTELE NOASTRE

 

Am decis sa pornim proiectul vin-de-vie.ro pe niste valori simple GUSTUL AUTENTIC NATURAL (ne gasiti si la adresa vinuri-naturale.ro) cu urmatoarele OBIECTIVE:

1. Prin selectia realizata dorim sa oferim valoare suplimentara clientilor si cunoasterea unor noi dimensiuni privind calitatea vinurilor. Selectia este realizata de sommelier francez, specializat in vinuri naturale si bio iar prin asta va oferim economie de timp si experienta gustative ce depasesc asteptarile.

Vindevie Srl nu va vinde branduri, nume sau etichete, ci va propunem o lista scurta de vinuri atent selectionate, majoritatea putin cunoscute, ca urmare a colaborarii personale cu  viticultorii si a unei monitorizari pe parcursul mai multor ani privind gustul, evolutia si consegventa in procesului de vinificatie.

GRIJA pentru pastrarea vinurilor:

Pastrarea calitatii in cazul vinurilor selectate de noi este un aspect foarte important. Fiind vinurile cu continut minim de sulfiti si uneori chiar cu 0 % sulfiti adaugati, vinurile noastre sunt mai sensibile privind depozitarea sau transportul si din acest motiv nu gasiti vinurile naturale in comertul conventional. La VINDEVIE SRL, ne preocupam si controlam conditiile de transport si depozitare pana cand vinurile ajung la clientii nostri.

2. Sa incurajam furnizorii si viticultorii locali sa mentina metodele traditionale pentru gusturi veritabile, nu induse

3. Sa facem un profit din vanzarea acestor produse adaugand cateva SERVICII PREMIUM:

A. Organizare degustari de vin private & corporate

  • Degustări corporate:  teambuilding,  sedințe de management sau vânzări, wine tasting in your office,
  • Evenimente:  asigurăm sommelieri/degustatori, logistică la degustări de vinuri pentru conferințe, aniversări, petreceri, lansări de produs, etc.
  • Ne adaptam la nivelul cunostintelor: amatori, pasionati sau profesionisti,
  • Gustul veritabil al vinurilor naturale selectate din sudul Franței vor încânta și bulversa papilele participanților. Detalii in sectiunea evenimente

B. Livrari de vin acasa  si comenzi online

Pe plan LOCAL, varianta complexa cu vinul livrat in ambalaj termoizolant, pregatit la temperatura de servire pentru a-l savura imediat in diverse combinatii. In prima etapa pentru testarea pietei doar in Cluj Napoca, ulterior vom analiza in functie de feedback-ul clientilor nostri variante de extindere in marile orase din Romania

Pe plan NATIONAL, varianta standard, vinul va putea fi livrat oriunde in tara prin NemoExpress (taxa fixa de 20ron sau gratuit pentru comenzi mai mari de 250ron) – in ambele variante, asiguram ca vinul de la viticultor pana la dv este transportat, depozitat si livrat in conditii care sa il protejeze fata de temperaturile extreme ale mediului.

C. INFORMARE

Suntem constienti ca cei care aleg "mai putin dar de calitate" sunt putini, dar munca noastra se va concentra sa ne conectam cu acesti oameni pentru ca produsele selectionate vor face restul.   Suntem siguri ca cei care vor sta de vorba cu noi si care ne vor degusta vinurile vor fi in final mai castigati si mai in masura sa aleaga vinuri bun, si deja experienta de 1 an ne-a confirmat acest lucru cu feedback-uri directe din partea clientilor.

EDUCAVIN – este un alt proiect prin care ne propunem sa stam fata in fata cu cei interesati sa discutam despre vinuri si desigur – sa mai si degustam. Gasiti detaliile aici si planificarea evenimentelor.

 

D. CONSILIERE RESTAURANTE PENTRU SELECTIA DE VINURI DIN MENIU

Puteti solicita si servicii pentru evaluarea si optimizarea meniului de vinuri in cadrul unui local , pentru fiecare solicitare se va realiza o oferta dedicata.

Experienta noastra de 8 ani in domeniul vinurilor in Franta , o tara cu mare traditie viticola, v-o punem la dispozitie pentru optimizarea afacerii dv.  Folositi datele de contact de pe vin-de-vie.ro

 

Identitate VINDEVIE - Importator si distribuitor on-line de vinuri naturale si vinuri bio

Firma noastra specializata in comercializarea vinurilor bio si naturale s-a nascut de la intalnirea a 2 PASIONATI de vinuri. Am ales in mod natural acele vinuri bune ce exprima si transmit EMOTII. Ne plac vinurile naturale, cu un continut foarte scazut de sulfiti, pentru ca sunt diferite intre ele si pentru ca difera de la un an la altul. NU sustinem ca sunt singurele vinuri BUNE, ci avem CONVINGEREA ca sunt singurele ce exprima ESENTA unui loc, cu inteventie umana redusa la minim.

Am putea scrie mai multe despre noi. Dar cel mai bine este sa sunati si sa solicitati o degustare de vinuri rosii, vinuri albe, la alegere.

Valorile cramei on-line VIN-DE-VIE

Selectia noastra atenta are la baza viticultori profesionisti si pasionati de munca lor care aleg o vinificatie naturala. Aceasta presupune o preocupare activa pentru mediu si sanatatea consumatorilor, cu o experienta transmisa si confirmata de mai multe generatii in familie.

Angajamentul cramei on-line VIN-DE-VIE

Am demarat acest proiect de vanzare a vinurilor de calitate si ne-am concentrat pe calitatea vinurilor, deoarece piata romaneasca invadata de vinuri ieftine ofera putine alternative la calitate accesibile. Am ales vanzarea si distributia on line a vinului pentru a pastra costurile mici si a face cat mai accesibila calitatea acestor vinuri. Nu veti plati in vinurile noastre chirii, amenajari, masini sau alte aspecte care nu sunt necesare pentru a ne indeplini misiunea. 

Misiunea vinotecii on-line VIN DE VIE

Sa incercam sa ajutam romanii mai putin informati sa inteleaga mai bine vinurile si sa inteleaga ce vinuri cumpara.

Atunci cand alegeti un produs incurajati acel comerciant/ producator.  Conteaza ce vin cumparati si beti, pentru sanatate si pentru satisfactia de moment.

Bun si sanatos - Acest tip de vin trebuie sa fie cat mai accesibil si ne vom stradui sa fie asa.

Demaram aceasta activitate de vanzare si livrare de vinuri selectionate pentru toti cei care aleg "mai putin dar de calitate". Ne dorim sa educam putin si sa constientizam cat mai multi romani ca alegerile lor conteaza si ii influenteaza chiar si pe ceilalti.

Vinoteca online VindeVie va promova vinuri naturale europene ce corespund criteriilor noastre de selectie atat pe plan national cat si international in mod gratuit.

Echipa VindeVie Srl.